Popular Posts

There was an error in this gadget

Monday, November 15, 2010


2-3bln lps aku blk dr husm..sggh la kejap kt c.c..nk on9 katakan,pastu tgk la kt cc tu kne letak kasut kt luar...adei...kasut dala bru sminggu bli..nk wt cmane.tpakse..pastutime on9 asyik tpk kasut je,sbb kt luar ade budak 2 orang..m...uke cm baik jer,xkan nk curik kot..hehe..mase nk balik, tkejut gle tgk kasut btul2 ilang..apa lg mcm2 pkataan yg x spatutnya kuar da tburai kt tmpat letak kasut..aku tanya kt manager c.c,smbil menggaru kepala diedatang tgk.."sudah...naya"ckp die..dalam kpale aku da tpk,balik kaki ayam la kali ni...kasut aku.........,tp aku x puas ati,aku tanye budak2 yang tengah maen on9game,die ckp nampk bdk 2 orang tp xtau die crik ke x..aku tanye knal x rumah die?die ckap knal,dkt kwsan ni gak.aku hulur rm2 jom tunjuk kt abg..dgn pakai sliper jepun sape ntah,aku drive kete p rumah suspek,jauh gak,igt dkt je,sampai je bdk td p panggil,pastu dtg la sorang mamat ni..dgn pakai towel cm bru lepas mandi..aku tanya ade ambik kasut aku x,die cakap mase die balik td ade nampak baeek lg tsadai kt tempat letak kasut..,akuda nk naik angin da,aku ckp,"ko taux aku ni pgawai polis.."saje je acah nk tgk hehe..die trus diam, aku soh die bgtau btol2 jgn smpai ramai lg pegawai datang,akunk masuk balai jap g xde kasut ni cane...die pn ckp,mgkin kawan die ambik,tgk ptg ni la die p rmh kwn die, die ckp,aku pn bgtau ko nk soh aku masuk balai kaki ayam ke?g pakai bju kte p rumah bdk tu skrg..die trus naik tka pakaian,tp turun balik pakai shortpants xpakai baju,bgtau kt aku,kasut kale itam tu ke? YERR!!bgtau ku ngan nada menggerunkan..huhu..die ckp ada dalam rumah die..mungkin adik dieambik die ckp...siaaaal punye budak...rase nk tumbuk je muke die..pdahal die yng ambik...die p ambik bg kt aku..aku tanye lg,ko ckp btol2 sape ambik ni..jgn sampai aku tangkap..mengaku xpe..,die x ngaku jugak..aku pn bredar dgn ati yang gumbira..hahaha
P/s jagn tinggal kasut anda di luar,simpan dalam poket..huhu